Ostale zadeve

Zahvala družine Žgur

VSEM DOBRIM LJUDEM, KI STE NAM PRISKOČILI NA POMOČ, NAM KAKORKOLI POMAGALI IN KARKOLI PRISPEVALI IN VSEM, KI STE DOBRODELNOST ORGANIZIRALI, SE IZ SRCA ZAHVALJUJEMO.

VAŠE SPODBUDNE BESEDE, DEJANJA IN SOČUTJE BODO ZA VEDNO OSTALI V NAŠEM SRCU IN SPOMINU. ZAVEDANJE, DA TI V TAKO TEŽKEM TRENUTKU TOLIKO LJUDI STOJI OB STRANI, TI DA MOČ, DA SE ZJUTRAJ ZBUDIŠ IN SI REČEŠ: '' VSE BO DOBRO.''

STAR SLOVENSKI PREGOVOR PRAVI, DA V NESREČI SPOZNAŠ PRIJATELJA, ZATO

HVALA VAM PRIJATELJI!

 

MAREC 2017, DRUŽINA ŽGUR

Pomoč družini Žgur

Spoštovani krajani, prijatelji in vsi ljudje z dobrim srcem!

Verjetno že vsi veste, da se je v naši vasi Osek zgodila tragedija. V hudi burji je družini Žgur pogorela hiša...sicer ne do tal, a materialna škoda je izredno velika, izgubili so kar veliko imetja...Glede na dogajanje v zadnjih dneh smo vsi lahko ponosni, da smo del te skupnosti...ponosni smo lahko na vse ženske in moške, ki so se v trenutku odzvali in nesebično priskočili na pomoč ter s tem pokazali, da premoremo veliko mero sočutja do sočloveka. Pokazali smo, da se s skupnimi močmi in povezanostjo, da' zelo veliko doseči.
Res pa je, da v takih nesrečah potrebujejo ljudje tudi finančno pomoč....in oni niso nobena izjema. Zato vas KTD Osek v sodelovanju s KS Osek-Vitovlje lepo naproša,da še enkrat stopimo skupaj in tisti ki upamo, darujemo vsak po svojih zmožnostih. Vsak euro jim bo še kako prav prišel. Tisti, ki želite darovati/prostovoljno prispevati, se prosim obrnite na naslednje člane turističnega društva:
- Judita Vrtovec 041 622 564
- Sonja Batič 031 793 234
- Anica Vovk 051 241 003

Vsem tistim, ki pa ste mogoče že darovali, se vam vsi v društvu in v svetu KS iskreno in iz srca zahvaljujemo.

Hvala!

KTD OSEK
KS OSEK-VITOVLJE

Zahvala

Spoštovani krajani ter vsi člani KTD Osek.
Kot predsednica KTD Osek bi se vam rada iskreno zahvalila za ves trud, dobro voljo in čas, ki ste ga vložili pri organizaciji in izpeljavi slavja ob odkritju obeležja vojaški bolnici iz I. svetovne vojne v Oseku, v nedeljo 7.9.2014.
Izkazali smo čast tako bolnišničnem kompleksu in osebju kot tudi padlim vojakom različnih narodnosti. Pokazali smo našo človečnost in sočutje do ljudi, kar v današnjem svetu kronično primanjkuje. Zato sem toliko bolj ponosna na vas in na vašo gesto oziroma poklon. Vesela pa sem tudi, da vedno znova dokazujete, da sta medsebojna povezanost in razumevanje gonilna sila naše skupnosti.
Ostanite še naprej pozitivni in polni energije, da boste tudi v bodoče ohranjali našo vas Osek živo in živahno.

Prisrčna hvala še enkrat!

 

Predsednica KTD Osek
Martina Remec

Uspešna čistilna akcija 2014

05-Cistilna-akcija-Osek

24. maja 2014 se je v Oseku uspešno zaključila čistilna akcija. Udeležilo se jo je več kot 20 krajanov - najmlajši udeleženec je bil za glavo manjši od metle, najstarejša udeleženka pa je nosila že osem križev. Počistilo in uredilo se je predvsem okolico spomenikov in glavne gase po vasi. Po končani akciji se je v prijetni senci nadoknadilo izgubljene kalorije.

Več fotografij iz čistilne akcije si lahko ogledate v naši galeriji slik.

Obnovljena spletna stran

Od 12. junija se Kulturno in turistično društvo Osek na spletu predstavlja s prenovljeno spletno stranjo. Posodobljen je bil sistem Joomla!, ki poganja spletno stran ter osnovana nova grafična podoba.

Morebitne nevščenosti in težave pri delovanju sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Administrator

 

Razgledi

Dogodki

Maj 2020
N P T S Č P S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Zasebnost

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.