Filter
 • Nasmeh poletju 2011

  Nasmeh poletju 2011

  V nedeljo 28. avgusta vas vabimo na tradicionalno prireditev Nasmeh poletju. Prireditev se bo pričela ob 16. uri, potekala pa bo na travniku pod Osekom (Jekljev dol).

 • Predstavi na placu v Oseku

  Predstavi PD Štandrež

  Na placu v Oseku bosta v soboto, 20. avgusta 2011 ob 2030 dve enodejanki PD Štandrež in sicer  NA TRIMU z nastopajočima Markom Brajnikom ter Božidarjem Tabajem - režiser Janez Starina in OH! TE PRAVLJICE z nastopajočima Majdo Zavadlav ter Božidarjem Tabajem - režiser Jože Horvat. Vstop prost. V slučaju slabega vremena bo predstava pod šotorom. Vabljeni!

 • Nasmeh poletju

  V nedeljo 29. avgusta vas vabimo na tradicionalno prireditev Nasmeh poletju. Prireditev se bo pričela ob 16. uri, potekala pa bo na travnik pod Osekom (Jekljev dol).
 • Nasmeh poletju 2009

  Popoldan, zadnjo nedeljo v avgustu bo na travniku po Jeklevim dolom tradicionalna prireditev NASMEH POLETJU.

  VABLJENI!

 • Sprejem Ambroža

  Ambrož Vrtovec je postal Evropski mladinski podprvak z modeli prostoletečih letal v kategoriji F1A. Prvenstvo je potekalo v Romuniji (Salonta). Skupaj z očetom, mentorjem in vodjo ekipe slovenske reprezentance, sta se vrnila v nedeljo 9. avgusta. Krajani smo jima pripravili sprejem.

 • DOBER ULOV V VOGRŠČKU

  Današnji dan je bil zelo uspešen za italijanskega ribiča iz kraja Caorle pri Benetkah. Fotoaparat je okoli 18.00 ure zabeležil ulov 12 kg težkega krapa...

   

 • DOBER ULOV V VOGRŠČKU

  Današnji dan je bil italijanskemu ribiču iz kraja Caorle pri Benetkah zelo naklonjen. Okoli 18.00 ure smo v fotoaparat ujeli trenutek, ko je iz Vogrščka potegnil 12 kg težkega krapa.

   

 • STROKOVNA EKSKURZIJA V AVSTRIJSKI OSEK

  Na strokovno ekskurzijo v avstrijski Oberhaag / Osek se je do danes prijavilo že 39 članov KTD Osek. Ker je število na avtobusu omejeno (50 sedežev), pohitite s prijavami in vplačilom.
 • POZDRAV POLETJU

  Tradicionalna prireditev 'Nasmeh poletju' bo letos v nedeljo, 2. sptembra 2007 ob 15.00 uri na večnamenskem prostoru v Jekljevem dolu pod Osekom.

  Image 

 • Občni zbor KTD Osek

  V soboto, 10. februarja 2007 bo potekal redni letni občni zbor društva. Predsednik Franc Golob bo podal poročilo o delu društva v preteklem letu, Darja Prinčič pa poročilo o finančnem poslovanju društva. Občni zbor bo predlagal novega člana upravnega odbora in predsednika društva, ker je dosedanji predsednik preobremenjen z delom kot predsednik sveta KS Osek Vitovlje. Na občnem zboru bodo podelili priznanja za najlepše hortikulturno urejeno okolico ter najlepše obnovljeno zgradbo v Oseku za leto 2006. Občni zbor bo razpravljal tudi o programu dela za leto 2007.

 • Pregledna razstava fotografij Mirka Lična – Prepih

   

  Ob stoletnici foto reporterja Primorskih novic, rojenega v Oseku leta 1907, bo v galeriji Učilna v Oseku na ogled okoli 200 dokumentarnih fotografij legende novinarske fotografije v povojnem času. Otvoritev razstave bo v petek, 16. februarja 2007 ob 19.00 uri. Idejni pobudnik in zbiralec gradiva o Prepihu je domačin Dejan Bovcon, avtor razstave je Franc Golob, ki je arhivsko gradivo izbral in računalniško obdelal, strokovno je fotografovo delo in življenje orisala kustosinja Goriškega muzeja Inga Brezigar, fotografske povečave so izdelali v foto studio Pavšič-Zavadlav v Solkanu. Poudariti je potrebno sponzorje razstave: Primorske novice d.d. Koper, Zavarovalnico Triglav d.d. podružnica Nova Gorica, oblikovalsko agencijo AllaFranc iz Oseka in foto studio Pavšič-Zavadlav iz Solkana ter vinsko klet Boris Košuta iz Vitovelj.

 • Tradicionalna maškarada v Oseku

  Priprave za 2. tradicionalno maškarado v Oseku so že v polnem teku. Če bo vreme naklonjeno, bo potekala po gasah Oseka in Rošovšč do Dolenj v soboto, 17. februarja 2007. Pričetek bo ob 13.00 uri , ko se bodo maškare zbrale pod lipo na Placu v Oseku. Zaključek bo zvečer pod lipo. V slučaju slabega vremena bo Maškarada v nedeljo, 18. februarja 2007.

  Vabljeno staro in mlado.

Razgledi

Dogodki

Julij 2024
N P T S Č P S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Zasebnost

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.